Spice up your life

 
Jag har ett antal minnen i min minnesbank som jag sparat där av oförklarlig anledning. Det är tillfällen jag minns som egentligen inte har någon betydelse varken för mig som person eller bilden av min barndom.
 
Hur som helst, ett sådant minne är från en tidig morgon troligtvis år 1997. Sen november. Jag hade börjat få lite julfeelings men det var inga julljusstakar uppställda i fönstren eller liknande. Jag hade haft ovanligt lätt att komma upp ur sängen och det gjorde att jag hade lite extra tid på mig att klä på mig. Därför satte jag på radion på den lilla ministereon som stod i hörmet på mitt flickrum. NRJ 105,7 var den givna kanalen och ur högtalarna strömmade introt till Spice Girls Spice up your life - en favoritlåt på den här tiden. Lyckan var total. Jag dansade och sjöng inne på mitt rum samtidigt som mörkret låg tätt utanför fönstret och jag kunde se hur grannarna började vakna till liv. Vilken bra morgon, det här skulle bli en bra dag.
 
Där är minnet slut. Som ni förstår väldigt konstigt minne att ta med sig. Ändock tur att jag minns för annars hade jag ju varit helt frågande varje gång jag får Spice up your life på hjärnan tidigt mörka mornar på hösten. Det är vanligt förekommande kan jag tala om, hände senast idag.

Kommentera här: