God fortsättning!


Hoppas alla haft en skön och härlig julhelg! För det har jag...

Julaftonen spenderades som vanligt hemma hos mamma&pappa. Frukost, kyrkobesök, fika, slapptid, Kalle Anka, julbord, mera slapptid och sist men inte minst julklappsutdelning! Senare på kvällen/natten åkte jag ut till Martins familj och lyckades komma alldeles lagom till lutfisken och gröten. Det var mysigt att hinna träffa hela hans släkt innan de åkte hem, i vanliga fall brukar jag komma så sent att ingen är kvar.

På juldagen jobbade jag, det var duktigt av mig tyckte jag! Sedan åkte jag hem i snömodden med livet som insats.

Igår var jag hemma hos mamma&pappa igen och åt lutfisk. Egentligen gör vi det på juldagen men jag bad snällt att vi väl kunde flytta på det en dag eftersom jag jobbade. Och det kunde de faktiskt gå med på. :)

Rätt lugna dagar har det varit med andra ord. Gött tycker jag! Idag har också varit lugnt, extreemt lugnt eftersom strömmen var borta mellan halv två och fyra ungefär. Det var lite mysigt tills det blev så mörkt att jag inte längre kunde läsa min bok för då blev det genast väldigt tråkigt. Dessutom var jag väldigt sugen på att bege mig ut på internet, men just då kom strömmen tillbaka. Ikväll hoppas jag på att vi ska åka ut till Ulvesund och spela spel med Malin&Ola men det var visst inte säkert att det skulle bli så..

Julstämning i Vasakyrkan

Nu var det sådär längesedan jag bloggade igen. Fast inte allt längesedan om man jämför med hur dålig jag var förr i tiden. I somras till exempel...

Jag har haft massa annat för mig så jag har inte prioriterat att blogga. I lördags var Hanna och jag på Torp en sväng och inhandlade de sista julklapparna. Efter det åkte vi raka vägen till kyrkan eftersom vi skulle sjunga med projektkören på Julens sånger och psalmer. Det var skoj! Och bra sa de som var och lyssnade.Idag var det istället min tur att lyssna. Vi var i Vasakyrkan i Göteborg och lyssnade på Svenska kammarkören och deras konsert Julstämning. Wow, det var grymt bra! Helt fantastiska arrangemang på vissa låtar. Man förstår att varje enskild person är en riktigt duktig sångerska/sångare för att det ens ska gå att göra så.  Dessutom hade konserten en egen ljusdesigner, det var lite fräckt. Beroende på om det var en glad låt eller en mollig låt ändrade han ljussättningen i hela kyrkan. Ibland var allt blått, ibland var allt grönt och gult och under O Helga natt var väggen bakom kören mörkt röd och guld. Det gjorde säkert flera av låtarna blev lite extra bra.. ;)

Ja, och eftersom snön ligger kvar och det är någonstans mellan sju och sjutton minusgrader så förstår ni att julstämningen är på topp!

Imorgon är det bak av bröd och julgodis som gäller!

Puss och godnatt

Varför är det alltid så?

Alltid när det är något som man inte hittar och letar och letar överallt efter detta så hittar man istället andra grejer som man behövde för en stund sedan, eller kanske förra veckan.

Jag har just letat precis överallt efter en cd-skiva med alla bilder som jag sparat på datorn hemma hos mami&papi. Den är ingenstan. Istället hittade jag ett par hörlurar som Jonas hade behövt för ca två timmar sedan, och jag hittade en glödlampa att ersätta den trasiga sänglampan med som varit trasig säkert över en månad.

I övermorgon när jag kanske letar efter tejpen eller ett USB-minne eller varför inte en tumstock, då kommer antagligen den där cd:n att titta fram...