Vilken kille!De här små insändarna brukar oftast vara ganska pretto. 18-åringar som berättar att de håller på att ta körkort, sen ska de ta studenten och resa jorden runt/bli advokat/starta eget/gå på collage i USA etc. I morse kunde man läsa om Anton. Anton verkar vara en av de skönaste 18-åringarna av alla i Uddevalla med omnejd. Han har fattat att det inte alltid är storslagna framtidsplaner som går hem. Det bästa av allt är att vara sig själv och ha glimten i ögat.

När Anton blir stor ska han bli miljonär väl? Sjukt bra svar, just det där "väl?". På fritiden raidar han med guilden, det är också så himla skönt svar. Nästan ingen människa förstår vad det är för nåt men det är ju det han gör. Det och hänger med Jeppe då. Och för säkerhets skull slänger han in att han är singel det sista han gör. Varför inte ta tillfället i akt liksom?

Anton, om jag var 18 år och singel så hade du kunnat ringa mig! (Fast då hade du fått skära ner på dina raider med guilden en aning kanske...)

"Till det här krävs det glass"

Dagens outfit:
Linne - Gina Tricot
Tröja - Monki
Samma jävla byxor som på alla bilder - Zara
Benvärmare - Lindex (fast de syns ju förstås inte)
Sjal runt håret - Köpt i flummig affär i Göteborg

Haha, fin bild med spexig pose och allt!

Jag har inte haft huvudbonad som den här sen jag gick naturbasåret (på folkhögskola måste man ju se lite estetisk ut). Men i söndags tittade jag och mamma på Damernas Detektivbyrå som ju utspelar sig i Afrika. Väldigt många kvinnor i serien hade sort hår invirat i färgglada sjalar. Jag blev då väldigt sugen på att själv vira in mitt hår i någon form av sjal. Så det gjorde jag idag. Tyvärr blir det inte riktigt lika coolt när man inte har dreadlocks.

Damernas detektivbyrå är tyvärr inget jag rekommenderar annars. Har hört från flera håll att det är så bra och trevligt. Det var det inte! Två små söta damer löser fall i en värld inget känns riktigt på allvar. Dialogen är helt orealisktisk och alla karaktärerna verkar vara lite dumma i huvudet. Tyvärr. För det är så skönt att slippa allt amerikanskt ibland och då är det synd att det inte är bra. Nej, om man är sugen på icke-amerikansk deckare ska man nog titta på Morden i Midsummer i stället.

Puss o hej

Förbannelsen är bruten

Jag har inte bloggat på några dagar, jag har helt enkelt inte kunnat. För att jag är oerhört löjlig skulle kanske någon säga, för att jag är barnslig tycker någon annan. För att jag är lite skrockfull tycker jag själv. För att du har tvångstankar skulle kanske nån expert säga! Jag tycker tvångstankar är ett så starkt ord. Låter lite som en sjukdom och framför allt ett problem. Jag har inget problem med mina "tvångstankar" för det mesta märks de inte alls. Okej att jag aldrig går på några som helst brunnar eller lägger nycklar på bordet, men det spelar väl ingen roll? Vad ska man göra det för?

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag i så fall skulle vara tvungen att skriva och posta två inlägg på samma gång - för annars skulle antalet inlägg bilda ett oturstal. Om jag skickat iväg ett litet mms-inlägg så hade vad som helst kunnat hända tills dess att jag hittade en dator och skrev ett inlägg tilll. Bäst att ta det säkra före det osäkra helt enkelt. Och nu är problemet löst. Det kommer dröja väldigt länge innan jag har skrivit ihop så många inlägg så jag kommer upp till nästa oturstal...