Ja äntligen!


Bild från tv4.se

Ikväll är det dags för Idol igen! Till min stora glädje är kvällens tema det tema jag saknat i flera år nu. Då när idolerna ska tolka gamla klassiska låtar som till exempel New York, New York eller That's amore. Det är stiliga kläder, blåsorkester och gala och glamour! 

Här om dagen lyssnade jag på just Dean Martin när jag lagade mat för man blir ju så glas av sådan här musik!

Kl. 20.00 ikväll alltså vet ni vad jag gör!

Gårdagens skoldag

Igår åkte jag till skolan som vanligt. Tidigt i gryningen när marken var vit av frost och alla orangea träd färgades röda av det rosa ljuset. Trots att jag varit sur och kall innan bussen kom blev jag genast på glatt humör av att krypa ihop i bussen, värma mig på elementet och bara tyst betrakta den våldsamt vackra världen utanför bussrutan.

Väl i skolan visade sig "datorövningen" bara vara en inbokad sal till oss men eftersom Patric och jag varken behövde dator eller datasal försvann vi snabbt därifrån och gick och drack kaffe istället. Vi satt i kafét en stund och snackade skit och lite vettiga saker också sen gick vi för att köpa nya block och mappar. (Ny läsperiod ju = man måste ha nytt block eftersom det kanske har börjat en ny kurs.) En skylt utanför Chalmers egen lilla bokhandel sa att om man köpte ett kårblock fick man grattis kaffeochbulle. Ja, sagt och gjort, varsitt nytt block och dagens andra kaffe stod snart på ett bord framför oss. Vi fikade lite till, sen började Patrics lektion och jag åkte hem igen!

På tåget hem jobbade Sveriges antagligen längsta konduktör, han var så lång att han nästan slog huvudet i tågtaket! Han var jättetrevlig och glad och påminde lite om en clown. Solen sken fortfarande och kl. 11.40 var jag hemma igen. Helt okej skoldag...

Lägesrapport:


8 oktober skrev jag att jag behövde skriva 1,48 inlägg om dagen de närmaste 56 dagarna. Efter det var jag jätteduktig och gjorde faktiskt det.

Sedan orkade jag inte riktigt och ville heller inte att kvaliteten på inläggen skulle sjunka för att jag skrev så många. (Jämfört med vad jag brukade alltså.) Det resulterade i att jag de senaste 14 dagarna bara skrivit 15 inlägg, inte bra (det är 1,07 om dagen - alldeles för lite.)

På något sätt har jag ändå lyckats upprätthålla någon slags ordning för när jag räknar efter är mitt nya mål 1,5 inlägg per dag de närmaste 38 dagarna. I praktiken samma som förut alltså, så det är bara att fortsätta det som jag nästan lyckats med! Det känns bra idag är jag ju redan uppe i fyra! :D