Augusti 2009


Någon kanske undrar varför jag inte bloggat nästan någonting på nästan en månad. Det beror på att jag har jobbat och jobbat och jobbat. Och jobbet har varit på ett bygge i skogsbrynet i Vänersborg långt från datorer, bloggar och twitter. Nedan följer ett mycket vackert kollage av min vardag under Augusti 2009.  Har sett på massa bloggar att kollage är hett! ;)
Men idag var sista dagen hejdå makadam, betong och 30 gubbar/killar! Nu ska jag duscha och tvätta håret med balsam. Ta på mig min nya vita t-shirt som är jättefin, klippa naglarna och sminka mig lite bara för att det är kul och för att jag är tjej. Sedan ska jag åka till Klykan och ha en asvärd fredagskväll!

Puss&hej

Man lär så länge man leverBild från www.aikfotboll.se

Här om dagen tittade jag på AIK-Kalmar på tv - det var kul. Det allra roligaste var när kommentatorn, som jag inte minns namnet på, skulle visa att han hängde med och berättade om Kayongo-Mutumbas huvudbonad:

"Ja, som ni ser så står det R-BY på hans pannband, en hyllning till Rinkeby där han är uppväxt. Eller banderas kallas väl ett sånt där pannband."

Se där vad man kan lära sig coola grejer bara genom att kolla på en simpel fotbollsmatch. Jag visste inte att förkortningen stod för Rinkeby och dessutom - dessutom - trodde jag det hette bandana...