Hejdå telia-familjen


Aftonbladet.se rapporterar idag att Telia-reklamen lägger ner efter sex år. "Dottern gravid - och nu läggs reklamen ner". De har det som första nyhet efter nyheter om jordbäviningen utanför Chiles kust. Den prioriteringen kan väl diskuteras känner jag, men det kanske bara visar att tidningarna inte har så mycket att skriva om för tillfället.

Annars tycker jag inte att det gör så mycket. För det första ser jag inte så mycket på reklam, så jag kommer knappast sakna den. För det andra kanske det blir positivt för Telia att inte längre förknippas med en klanitg pappa och en tjurig dotter. Vem vet? :) Jag tycker nog att det hade varit tråkigare om det hade varit Ica-reklamen som skulle sluta.

Vem behöver läsa tidningar eller se på tv när det finns Facebook?

Jag loggar in på Fejjan ca kl. 12. Hade totalt glömt bort att det var hockey i morse. Inte ens när det är OS går det att väcka mitt intresse för den sporten. Hur som helst så förstår jag mycket väl vad som har hänt när jag läser mina vänners statusuppdateringar. Likaså förstod man kl. 22 igårkväll att det hade hänt nåt bra.


Ca kl. 22.06 24 feb 2010:
Sverige vinner guld i längdstafett för herrar
Ca kl. 9.00 25 feb 2010:
Tre kronor blir utlagna ur OS i kvartsfinal

"Så himla mysigt"


Dagens outfit:

Linne - Gina Tricot
Tröja - Rut mfl.
Mjukisar - Sportshoppen
Skidsockar - Everest

 

En av mina nyare favoritbloggare Pelle (som egentligen har alldeles för många läsare för att lilla jag ska ge honom en extra länk bara såhär, men i alla fall) har den här veckan "modebloggsvecka". Det innebär att han minst en gång om dagen skriver ett modebloggsinlägg. Det är ganska roligt. Väldigt roligt till och med.

 

Idag slängde han upp en dagens outfit (med foto! med cool pose) där han var vardagschic. Jag kände för en gångs skull att det här var en outfit som jag verkligen verkligen tyckte om. På något märkligt sätt kunde jag på riktigt känna hur det skulle vara att bära Pelles outfit of today. Gråa mjukisbyxor, randig tröja, ordentligt varma sockor känns sjukt hett senvintern -10 och så himla mysigt!

 

Puss & godnatt