Mest spelade låtarna på Rix FM

Om jag lyssnar på radio lyssnar jag för det mesta på P3. Idag har jag ju då mest lyssnat på Rix FM och det var så länge sedan jag lyssnade på reklamradio så jag är helt facsinerad över hur ofta de spelar samma låtar. Detta är dagens statistik:

Antal spelade gånger mellan kl. 12.00 - 16.30

3 ≤ gånger

Andreas Johnsson - Little bit of love (4 ggr)
Danny - Tokyo
Sarah Dawn Finder - I remember love
Linda Bengtzing & Marcoolio - Värsta schlagern
Sonja Aldén - För att du finns
Nelly Furtado - Say it right
Sebastian - When the night comes fallin´

2 gånger
Måns Selmerlöf - Cara mia
Magnus Carlsson - Live forever
Marie Lindberg - Trying to recall
Enrique Iglesias - The pingpong song
Gwen Stefani - The sweet escape
The Ark - The worrying kind
Mika - Grace Kelly
Erik Segerstedt - Can´t say I´m sorry
Sandi Thom - Wish I was a punkrocker

Mest frekventa reklam
Skopunkten
Ikea
Reklam som talar om att det kommer vara
skärpt hastighetskontroll i några dagar framöver

Låtar som var väldigt roligt att höra
Backtreet Boys - Quit playing games (with my heart)
Backstreet Boys - (Kommer verkligen inte på titeln men kunde hela texten... det kanske var Weslife?)
E-type - Angels Crying

Tillägg  (070521):
Låten med Backstreet Boys heter naturligtvis I want it that way!

Leo förändrar ett rum med några enkla grepp ;)


Så här långt
har detta varit en riktigt skön dag. Jag har varit ensam hemma och det kan vara lite skönt ibland. Man kan till exempel lyssna på Rix FM oavbrutet om man tycker det känns bra. Martin är och spelar in demo med sitt band som för tillfället heter Johnny Rainbow. (Jag hade gärna länkat till dem här, så alla kunde höra hur bra de är, men eftersom de inte har någonstans att länka till så gör jag inte det. Synd.)

Förutom att då lyssna på Rix FM - som faktiskt börjar bli en aning tjatigt nu - har jag sytt nya vår/sommargardiner till vardagsrummet. Yeey! Det blev riktigt fint. Hade börjat tröttna rejält på julgardinerna nu. Jag har även bytt överdrag på kuddarna i soffan. Jag har förändrat hela rummet med små medel! Så skulle jag i alla fall beskrivit det här var en artikel för någon inredningstidning. Men det är det inte så alltå har jag bara bytt gardiner och kuddar. På bilderna nedan kan man ser hur resultatet blev, och kan man egentligen tro att det är samma rum?


image26

Före
var det mörk och tråkigt.

image27

          Efter
. Nu är det så här ljust och fint.
Idag kommer också Martins syster hem från sin resa runt i Sydostasien. Det ska bli kul, vi ska dit sedan och grilla tror jag. Oh, grillat.. Hm, jag är ju egentligen jättehungrig. Det är bara så tråkigt att äta själv så jag brukar glömma det när jag är ensam hemma. Men det här går inte. Måste äta nu.

Ajöss!

Dagen då våren kom

image25
Vårlig bild tagen vid Bratteforsån i Ljungskile.


Idag var det
äntligen den dagen jag har längtat efter så länge. Redan i vintras när det blåste iskalla vindar och låg snö på marken såg jag framför mig den morgonen när jag skulle cykla till tåget utan jacka och i bara leggings och ballerinaskor. Solen skulle värma trots att det var tidigt på dagen och vårblommor skulle kanta min väg. Jag skulle känna att nu var det vår på riktigt och inte bara växthuseffekten som spelade svenskarna ett spratt.

Och plötsligt, som sagt, var den äntligen här. Imorse kände jag att det var den här dagen trots att det faktiskt regnade lite lätt och jag hade både jacka och långbyxor. Det var ju ändå varmt och den svaga vinden var inte alls kall. Klockan var bara ca åtta och jag frös inte trots att jag inte hade några strumpor i mina nya, tunna tygskor. Då förstod jag att nu är det vår! Även om det både kommer regna och hagla, åska och blixtra inom de närmaste månaderna så kommer det faktiskt inte vara vinter längre. Åh, det känns skönt!!

Efter det här inlägget ska jag nog ägna lite bloggtid åt annat än vädret också...

Hejdå.

ps. idag när jag kom fram till skolan var det 143 timmar kvar till cortegen, om någon har undrat...