God JulVill bara önska alla en hjärtligt god jul från ett inte alls lika vintrigt och vackert Ljungskile som på bilden. En grad och strålande solsken har vi idag och det får man nog ände säga är godkänt.

Ät nu mycket mat, njut av ledighet och umgås med nära och kära! För det ska jag!

♥ Leo

Tre nötkräm - som räddar liv


Foto: UNICEF

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

När jag publicerar detta inlägget hjälper även jag till att bidra. För i och med att jag gör det blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Du kan också hjälpa till. Antingen genom att posta ett inlägg som berättar om kampanjen (hämta material här!) eller genom att besöka UNICEFs gåvoshop och köpa någon av fältprodukterna. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

God afton

Ikväll har jag julpyntat på min blogg. Vad tycks?
I brist på snö ute så tänkte jag att fallande snö på bloggen kunde vara lite festligt.

Hade även varit skojigt med ett längre blogginlägg tycker jag, men allt jag skriver nu blir bara stelt och skittöntigt. Imorgon kanske?

Ha en underbar kväll tills dess.

Puss och kram