Dagens fulaste ord

Och vinnaren i kategorin Dagens fulaste ord äääääär...UNDULAT.

Allvarligt talat, vilket gräsligt fult ord! Undulat, låter ju helt stört.
Tur att fåglarna som fått det gräsliga namnet är lika fula som ordet.
En gång kände jag en undulat som hette Putte. Jag gillade aldrig honom. Sjukt tråkig kille.

Söndag, klockan är 14:30

20110130148 (MMS)

Söndag, klockan är 14:30 - bronsmatch i Handbolls VM visas på våran tv. Den här dagen har hittills haft ett positivt skimmer över sig så jag hoppas att det fortstter så. Brons till Sverige alltså. ;)
Annars tänkte jag på att typ hela truppen sjöng med i nationalsången. Är det vanligt i handbollskretsar? Är det någon slags policy? Kan inte alla landslag börja med det i så fall, det ser så dumt ut när bara var fjärde person sjunger. Det är ju alltid samma låt med samma text. Hur svårt kan det va att lära sig liksom?

"Det folk som vandrar i mörkret skall se ett stort ljus"

Dagens outfit:

Linne - Gina Tricot
Tröja - Vero Moda
Jeans - ONLY
Kängor - Klädkammarfynd
Halsband - Lindex + ängel från Majso

 

Tröjan är ny. Jag köpte den igår, den lyste mot mig och jag blev glad. Har kommit fram till att den är nyponröd. Det kan behövas nyponröda kläder såhär års, som bryter av mot resterande plagg i min garderob som mest är svarta, gråa, svarta, gråa, vita och svarta.

 

Nu är jag så trött på vintern så det finns inte. Det är så sjukt tråkigt när det bara är kallt och mörkt. Varje dag! Häromdagen skrev kvällstidningarna om extremkylan som skulle hålla i sig ända till Mars (Aftonbladet) eller April (Expressen)! Jag dog lite inombords, det kändes ju hoppfullt.. Jag sätter därför all min tro till ljuset. Ljuset kommer återvända snart även om det kommer vara -20 minusgrader ända fram till midsommar. Ge mig, ge mig! Jag behöver ljus och sol genast för att inte tyna bort och bli ett genomskinligt spöke.

 

Det märks redan lite faktiskt. Att ljuset är på väg alltså, inte att jag håller på att bli ett spöke. När jag åker hem på eftermiddagarna är det fortfarande ljust när jag sätter mig på bussen och nästan, nästan ljust när jag kommer fram. Gillart! Dessutom är de fredag idag. Det är ju värt om något. Fredagsmys med handboll står på schemat. Ska bara jobba lite först...