ÄNTLIGEN är det ljust ...

20120228412 (MMS)

ÄNTLIGEN är det ljust när jag sätter mig på bussen för att åka hem! Faktiskt kommer det vara ljust till och med när jag kliver av. Underbart! Jag blir pirrig och glad av tanken på att det bara kommer bli ljusare och ljusare, varmare och varmare. Dessutom hörde jag rykten om en riktigt god middag som väntar på mig där hemma...

En Disney-karaktär är vad jag är

Nyligen fick jag höra av en tjej att jag är väldigt lik schlageraktuella Loreen. Vet inte om jag håller med så mycket, den största likheten är väl typ att vi har svart hår. Tar det ändå som en komplimang - Loreen är ju en tuff brud! Klassikern är ju annars att jag är mest lik Pocahontas.

Nu finns det ju även appar som ska hitta en dubbelgångare. (Dubbelgångare är väl ändå ett starkt ord?) Sidor på nätet finns det också. Men jag vill höja ett varningens finger. Mannen bakom bloggen 3 shots of nothing varnar här för att de kan förstöra vår självkänsla såväl som våra liv.

Jag vill därför visa hur det kan gå. Ser jag ut som den lilla tjejen på första bilden? Tydligen är hon och har varit Disney Channel-skådespelerska i flera år. Slutsats: Mina kändisdubbelgångare är Disney-karaktärer.

Tänkte. Lite. Fel.

Idag har jag lyckats med att gå till jobbet med ett stort hål i baken på (strump)byxan.
Det var inte så att jag inte såg det imorse när jag klädde på mig. Men jag tänkte att "Vadå, strumpbyxor har man ju under, det kommer inte att synas."
En liten miss bara. Ja, strumpbyxor har man under, under kjol. Och kjolar är ju liksom ihåliga.
Det syns inte så på så sätt gör det ingenting, men det drar lite.