Dagens tips

Dagens outfit:
Jeansskjorta - H&M
Örhängen - Åhlens
Hårsnodd - Glitter

Godmorgon!

 

Skjortan fyndade jag på H&M:s barnavdelning härom dagen. För den som har möjlighet är det verkligen världens tips att ta ett varv på barnavdelningarna på shoppingrundan. När man sållat bort allt med Hello Kitty och allt glittrigt så finns det mycket fint som hade passat lika bra på vuxenavdelningen fast ofta till lägre pris. 149 kr fick jag betala för denna härligt mjuka skjorta med tryckknappar. Förutom att priserna är bra så vet man att kläderna är slitstarka och alltid går att tvätta i minst 40 grader.

 

Ett litet spartips helt enkelt såhär i slutet på måndaden. Ha en fin dag!

En bild och ett kalas


En knallila pensé som envist vuxit upp mellan kullerstenarna mitt i stan.

Fortsätter min spaning på små saker i vardagen som piggar upp. Bilden ovan är helt fantastisk tycker jag, kunde inte låta bli att fota den trots att jag fick snea blickar från oförstående tanter.

Helgen har spenderats uppe i sommarstugan där vi firat min far som fyllde hela 60 år. Riktiga födelsedagen var i fredags så då var det bara familjen och en nära vän till pappa som var där. Vi åt havskräftor, eldade i brasan och kurade inne. Mysigt!

Igår var det kalas med betydligt fler folk och ännu mera mat. Vi förberedde hela dagen och hade dukat långbord i vardagsrummet så alla skulle få plats. Jag hade innan lite svårt att se framför mig att det skulle gå att ha kalas för så stort är det inte. Men det gick jättebra och var riktigt trevligt. Även om det inte var en hård fest precis så har jag ändå varit extremt slö idag. Soffan och tv:n hela dagen.

Nu blir det nog liten kvällsmat och ett BB-avsnitt. God kväll!

FödelsedagIgår fyllde jag 28 år.

Det var en mycket trevlig dag. Martin kom med frukost på sängen - räkmacka och varm chocklad. Sedan jobbade på dagen, som inte var halvdag trots att det var skärtorsdag. Åkte hem och lagade mat och bakade kaka. Vi kom på på morgonen att vi skulle bjuda på smörgåstårta. Har aldrig gjort det förut men hittade ett jättebra recept här och det blev succé!

Mamma&pappa, bror, Martins mamma och pappa och syster var här. Lite senare kom Jonas och Polaren Per. En överraskning som bara jag visste om. Haha.

Ovan sysn ett collage på alla mina fina, fina presenter. En stor väggklocka, en vacker orkidee, en liten retroradio som man kan koppla in sin mp3-spelare till, en mysig tröja och hela tre krukor med uteväxter. Tyvärr är det snö på blommorna nu...

Ha en fortsatt glad påsk!