Bullar

 
Helt knäppt väder har det varit idag. Sol och regn, lite sol och mera regn, det klarnar upp för att nästa sekund vräka ner igen. Ingen idé att tro att man ska sitta ute och njuta alltså. Icke.
 
Istället har jag ägnat eftermiddagen åt att baka bullar och lyssna på Christer i P3 samt lite OS när Christer var slut. Mycket mysig, regnig semesterdag och bullarna blev smaskens!
 
 

Fyra små skatter

 
I ett antal veckor gick vår lilla Agnes runt och var väldigt matglad och blev tjockare och tjockare. Till slut förstod vi att det var nog inte bara mat i den runda magen, trots att Agnes själv bara är drygt ett år och egentligen knappt borde vara könsmogen. Eller? Hur som helst, för två veckor sedan föddes fyra stycken bedårande söta, små kattungar.
 
Tänkt att man kan bli så till sig av en sådan liten sak. Jag blev det i alla fall och tycker att det är otroligt mysigt att veta att det ligger fyra små skatter och en jätteduktig liten mammakatt i en av våra garderober. De har inte alltid bott i garderoben utan Agnes har flyttat runt dem till lite olika platser som kännt trygga och säkra. Jag hoppas att hon inte ska flytta dem mer, garderoben är en bra plats. 
 
Det är lite svårt att se könen tycker jag. Men om jag har sett rätt är det tre honor och en hane; två nästan svarta, en mörkgrå och en lite ljusare som en lite kopia av sin mamma. Hon är min favorit hittills, men snart när de börjar springa runt och leka lite mer kommer man säkert att ändra sig. Roligt är det hur som helst! ♥
 

Tisdag 3 juli

 
Godmorgon mina bloggvänner!
 
Idag kände jag för första gången i år att det var riktig sommar i luften. Visst var det fint och varmt där i slutet på maj men då visste vi ju att det bara var för ett kort tag, lite försommar som skulle lugna ner sig och bli vanlig vår igen. Men idag som sagt var det annorlunda.
 
Det var soligt och varmt och ljust trots att klockan bara var 7. Ljuden som jag hörde på vägen till bussen var mer av semsterkaraktär än jobbkaraktär; en liten båt som sakta puttrade ut på viken, en joggare som trippade förbi och slöa fåglar. För första gången kände jag att idag vill man väl inte jobba heller, idag vill man ut och vara i sommaren!
 
Hoppas det håller i sig. Jag har fyra jobbdagar kvar om man räknar med idag - sedan semester. Pepp pepp.