Match matchJag har tvättdag idag, eftersom det regnade när jag gick upp så kändes det lämpligt. Sedan när jag hade lagt i en maskin så tittade solen självklart fram. Då kändes det dumt att låta kläderna hänga i tvättstugan så jag hängde ut dem. När man uppfyller paradoxen att bo i lägenhet på landet, så kan man göra det nämligen.

När jag hände upp kläderna märkte jag att jag blivit av med en av mina "tvångstankar". Har skrivit om den förr och det är ju inte så allvarligt som det låter. Men. När jag var yngre var jag tvungen att matcha klädnyporna med plagget jag hängde upp - grön tröja, grön klädnypa. Och om det inte gick att matcha så var det åtminstone tvunget att vara samma färg på klädnyporna som höll upp ett och samma plagg, eller varannan - blå, vit, blå -  så det såg snyggt ut. Idag när jag hängde upp gjorde jag inte så, funderade inte ens utan blandade hej vilt, trä med plast, rosa med röd. Ett framsteg kanske... vad vet jag?

"Byggare är snyggare"

Dagens outfit:

Linne - H&M
Byxor - Blåkläder
Snickarpenna - Byggmax
Flipflops - Accesories

 

Dagens outfit är samma som de senaste dagarna (borstett från att jag har bytt tröjor förstås). Och det är inte för att jag fått någon cool sommarpraktik i examenspresent, utan för att jag är snäll och hjälper mina föräldrar. Hemma i mitt barndomshem har nämligen hela nedervåningen åkt ut. In ska inte bara golvvärme, utan ny cellplast och armering och betong. Det är rätt skoj faktiskt, men lite jobbigt. Jag gör inte så mycket annat än hänger där. Och kollar på fotboll förstås.

 

Det är alltså anledningen till att antalet blogginlägg de senaste dagarna har varit ungefär lika många som antalet program på tv utan prinsessbröllops-tema. Men snart så, ska det bloggas mera. Har jag sagt att jag är ledig - LEDIG - fram till 2 augusti!?

Ja, det var en kväll i Juni


Då när sommaren är som bäst. När det aldrig blir mörkt och det doftar ljuvligt från varenda buske.

Då fladdrade en fjäril över vår lilla, lilla gräsmatta och vår lilla katt följde den med blicken.

Snabbt som ögat fångade han den med tassen. Lyfte försiktigt på tassen igen och MUMS! åt han upp den.