Najs bajs

Det där att jag tar bilder som jag tänker mms:a eller publicera när jag kommer hem händer rätt ofta. Jag märkte det nu när jag tömde min mobil. Därför tänkte jag att jag lägger upp alla bilder på en och samma gång. Some nice shit, for your pleasure:


December -09: Åh! Jag blir av någon anledning så stol över Erik Lund. Just nu (läs: just då i december) gör han sin landslagsdebut!!!


Januari -10: Vill jag eller vill jag inte veta vad man gör i Fagsenteret?


Januari -10: Jag ska sova över hos Hanna. Finn ett fel...


Mars -10: Okej... och hur ska jag kunna komma in i bilen (den till höger) är det tänkt.


Påskafton -10: Fåret som vi brukar se på vår promenad genom fårhagen, hade dagen till ära fått sällskap av Tomten som hade en ledig dag.

Bättre sent än aldrig... eller??

Det här inlägget försökte jag MMS:a i måndags, men det har ju inte rönt någon framgång direkt. Old school bloging får det bli:


"JUST NU PÅ (NYA) GAMLA ULLEVI:Sitter jag och tittar på ÖIS-LSK. 0-0 står det efter 45 minuter, ett hyfsat
rättvist resultat. Jag sitter på läktare 3 tillsammans med diverse
celebriteter som Bror Wålemark, Patrik Sjöberg och Harald Treutiger.
Värt!"

_________________________________________________________________

Känns lite inaktuellt nu, i och för sig. Jag ville bara ha sagt att jag var där och såg ovanstående kändisar. Det var ju lite kul. Har inte heller varit på Gamla Ullevi förut så det var också kul. Annars var matchen inte jättevärd och resultatet 0-0 höll sig matchen ut. LSK ligger för tillfället näst sist i tabellen. INTE okej.

Tjejlunch, damlunch

Jag har precis haft lunch. Ätit ute. Fläsk, potatis och löksås. Ändå var denna lunch så exeptionell att jag måste blogga om den.

Med på lunchen var endast tjejer/damer/tanter vad man nu vill kalla oss. (Jag är såklart av förstnämnda sort.) Och det händer inte ofta i min värld. I bästa fall är tjejerna i klar minoritet, som i den sista kursen vi läste nu - 5 mot ca 25. I annat fall är det jag och resten killar/herrar/gubbar. Killarna i min klass är så snälla så detta är aldrig något problem, men det kan ju vara roligt med lite omväxling.

Så idag har jag alltså varit på tjejlunch. Kors i taket