Lite fotboll

Alltså jag är inte knäpp i huvudet - jag legat i solen och latat mig också, men efter något timme blev det för varmt och sen tog tidningen slut och jag kom på att det stod ett diskberg och väntade på mig i köket - så just nu tittar jag på Elfsborg - Halmstad som visas på Tips lördag.

Det har gått en halvlek och Elfsborg leder med 4-0. Förra året när Ljungskile spelade borta mot Elfsborg förlorade de med just 4-0, om jag minns rätt. Hemma däremot vann de med 1-0. Och för några veckor sedan när de möttes i Svenska cupen vann visserligen Elfsborg men det var först efter förlägning. Det stod 1-1 väldigt länge med andra ord.

Jag försöker bara säga att även om grönvita LSK åkte ur Allsvenskan i höstas så är de faktiskt inte hur dåliga som helst. Just nu är Halmstad ännu sämre... eller ja... man kan låstas det i alla fall. :)

Tröttdagen med stort D eller T eller nåt...

Idag är jag så trött, så trött, SÅ trött! Vet inte varför riktigt men jag skyller på att jag i går vaccinerade mig mot TBE. De sa att man kunde få influensa-liknande symtom som feber och muskelvärk och då är väl lite trötthet inte så farligt.

Dock väldigt opraktiskt! Jag kom en timme försent till skolan imorse bara för att det inte gick att gå upp. Det var helt omöjligt! Jag släpade mig upp kl. 06.40 då jag egentligen borde suttit på bussen. Det fick bli tåg fyritofem minuter senare istället. Självklart sov jag hela tågresan.

På hemvägen var jag precis lika trött och somnade nästan med en gång jag satte mig på tåget. Sedan sov jag djupt och drömde - och det gör man väl inte på tåg heller?! - ända tills jag i Ljungskile väcktes av de tre pipen som tåget ger ifrån sig innan det ska åka. Då kan man inte öppna dörrarna längre. Utan jag fick glatt åka vidare till Uddevalla östra och sitta där och vänta på ett nytt tåg som jag kunde åka tillbaka med. För säkerhetsskull satt jag lite extra obekvämt så jag inte skulle somna igen...

Puss&hej

Dagens Metro

MMS

I dagens Metro har de idag en guide till hur du hittar rätt klänning och accessoarer till studenten. Jag kan helt ärligt fortfarande vara lite bitter över att vitt inte var en modefärg när jag tog studenten - då var det verkligen jättesvårt att hitta något fint och bra.

Dessutom är Sladjan dagens tv-profil. Jag gillar Sladjan han är cool och vet allt om fotboll.

Ha en bra dag!