Ljus i mitt hus

 
För ett par veckor sedan klickade jag äntligen hem dess ljus från H&M Home. Jag tycker att de är otroligt snygga i all sin enkelhet och har tyckt så ända sedan jag såg dem första gången. När och var det var kommer jag verkligen inte ihåg eftersom ljusen har synt på varenda intredningsblogg värd namnet i snart ett års tid. Snygga är de i alla fall, eller?
 
Har jag blivit hjärntvättad av att matas med bild efter bild? För det verkar nämligen bara vara jag som förstår dess skönhet av alla som besökt oss det senaste. G-money frågade om det var doftljus. Jag sa att det är det inte, de är helt vanliga ljus i glas, varpå jag fick en oförstående blick av G-money. Klykan undrade om de stod på fel hål eller om etiketten verkligen skulle sitta kvar. Jag sa att den skulle allt sitta kvar eftersom den är så fin, tyckte inte han det? Nej, inte så värst, sa Klykan. Inte ens Kusin-Jonas, som pluggar på konstskola, kunde förstå vad det var för speciellt med dem, och jag vet ändå av egen erfarenhet att man kan bli lite skadad av att plugga konst.
 
Jag skiter egentligen i vad de och alla andra tycker. Jag gillar ju som sagt mina fina trendiga ljus. De har spridit ett jättemysigt sken över många helgmiddagar det senaste. Ja, man kan ju inte elda dem till vardags hur som helst. De har ju trots allt bara ett visst antal brinntimmar, det står ju på etiketten.