Alla olika, alla lika


Dagens outfit:
Klänning/tunika - ICHI
Kofta - Melba
Sjal - H&M
Thigts - Lindex
Skor - Converse

Lite senare i dag ska jag luncha med Linnea, därför kände jag att jag var tvungen att var lite extra fin idag. Det är jag absolut i min nya klänning från ICHI. Kanske är den snäppet för kort för att ha på jobbet, men om man bär heltäckande thigts under är det okej. Tycker jag. Antar att även min kollega håller med mig eftersom hon dagen till ära har en likadan klänning fast i svart. Hon har i och för sig en längre klänning under men också en fyra måndaders preggo-mage vilket gör att hennes klänning mer liknar en blus, då kan det ju vara bra att ha någonting nertill. Hur som haver - vi är snygga båda två!

(Ps. Mitt hår är finare i verkligeheten än på bilden.)

Varför?Vad är grejen med att man ska tappa bort sina solglasögon inför varje säsong? Var är mina stora, coola, rosa solbrillor som jag köpte förra året?? Eftersom jag hade tappat bort mina gamla som jag var så nöjd med då. Nu har jag förvisso hittat mina gamla som jag köpte 2009. Men dem vill jag väl inte ha i år heller, det förstår ju vem som helst. Det blir helt enkelt till att skaffa nya. I år igen.

Bild 6:En bild på ditt syskon.

Min finaste lillebror och jag. Jag tycker att man ser i ansiktet att jag är äldst, men många går nog bara på längden för de flesta gissar att det är jag som är lillasyster.

Bilden tog Martin på oss mitt i kallaste vintern i december. Vad gör man inte för konsten? Inte just den här bilden, men en annan fast där vi skrattar ännu mer fick våra föräldrar som tavla i julklapp.

Se de tidigare publicerade bilderna och listan med kommande bilder här.