Fett sugen

Jag är hungrig. Jag har varit det ett tag nu. I några dagar ungefär. Det blir så ibland för mig att jag äter och äter men det hjälper liksom inte. Jag kan äta ett mål och få mättnadskänslor, men sen går det kansek 20 minuter och så blir jag jättesugen godis, eller choklad eller vad som helst.

Jag tror det är när min kropp behöver lite extra fett. Då ger den sig inte förrän den har fått fett. Jag kan proppa i mig bananer och mackor eller gröt men det jag allra helst vill ha är pommes frittes. Gyllengula, varma, lagom saltade pommes frittes drypande av frityrolja. Det skulle jag vilja ha just nu. Då skulle jag förhoppningsvis bli mätt!

Du är en riktigt klippare du


Det finns ett tillfälle då jag mer än nånsin känner mig som en bortskämd, fjollig brat - det är när folk pratar om gräsklippning. För även om det är lite pinsamt så erkänner jag härmed: Jag har klippt gräs EN gång i mitt liv.

Det har bara inte blivit så. Jag har sluppit undan hela mitt liv (bortsett från den enda gången då) och efter att jag flyttade hemifrån så har det ju inte varit riktigt aktuellt. Inget jag skäms över egentligen men just såhär års pratar många om att klippa gräs och olika sorters gräsklippare och det ena med det andra. Då är jag mest tyst...