Coola djurIbland hittar man så oväntade bilder när man bläddrar runt på sin dator.
Till exempel de här: Jättestor, brun fjäril som en sommardag satt på ytterdörren till våran förra lägenhet. Enorm grön, vårtbitare som på något sätt tatt sig in i vårat sovrum. Det var lite äckligt faktiskt!

Going by Djungelexpressen

20110429188 (MMS)

Gick ju som sagt lite tidigare idag. Allt för att hinna med en buss hem som snirklar sig på småvägar längs havet och tar dubbelt så lång tid hem, bussen med två tvåor på slutet a.k.a. Djungelexpressen. WHY? Undrar ni. För att jag ju inte ska hem hem, utan till Martins mor och far, jag ska grilla, chilla och träffa Malin&Ola! Skoj skoj. Då får man stå ut med djungelexpress i 40 min helt enkelt.

Jag har bestämt migMorgnar som den här är inget svårt. Tvärtom är det helt underbart att strax före 7 kliva ut genom porten och mötas av solens strålar. Det är inte varmt ännu men inte heller kallt. Nästan ingen annan är ute, utan det känns som att vi morgonpigga personer fått något slags VIP-pass, en förtitt av den fina vårdagen som snart ska börja.

Därför har jag från och med idag BESTÄMT MIG. Jag ska ta bussen varje dag ända fram till semestern! Inget mer snoozande för att jag ångrar mig och vill åka tåg 40 minuter senare. Det är bara löjligt. När jag väl gått upp och ut är jag oftast inte ens trött längre. Och när man kommer en halvtimme tidigare till jobbet så får man också gå hem tidigare. Win-win så att säga.

Ha en fin fredag!