Det här kan vara dagens smartaste insändar...

dsc01501 (MMS)

Det här kan vara dagens smartaste insändare. Eller inte. Om man nu måste välja mellan prinsessbröllop eller schlager så väljer jag nog ändå bröllop. Någonstans känns det vettigare än Sveriges placering i Eurovision. Eller så kanske vi ska sluta lägga pengar på något av det och istället tänka på de hemlösa, cancersjuka barn, utrotningshotade djur, bistånd till u-länder, stöd till våldtäcktsoffer, eller vad vet jag. Det var ju ändå SJUKT PINSAMT att Sverige inte kom till final ens!!

Tillfälligt avbrottDet råder lite stillestånd här, om ni inte har märkt det. Jag ska börja blogga igen när jag får tillbaka mitt liv. Just nu är jag på slutspurten av exjobbskrivandet och innan dess orkar jag inte med något annat. 3 juni håller jag min redovisning och då ska det i alla fall vara hyfsat klart. Skriva, skriva, skriva, räkna, räkna, räkna. Och kanske lite Facebook...

Ses i framtiden! (Om någon vecka sådär)

Vääääärth!


Bild stulen från bohuslaningen.se (Foto: Lasse Edwards)

Har varit på fotboll ikväll igen. Svenska cupen den här gången. Ljungskile skulle möta Djurgården och jag gick dit såklart. Mest för att det var skoj att se ett allsvenskt lag, spana in Sebastian Rajalaksó, och förhoppningsvis se lite bra fotboll.

Den insatte vet att LSK bara gjort 2 mål på hela säsongen. De har också släppt in lika många. Jag tänkte alltså att den här matchen skulle bli lite av ett mått på hur bra eller dåliga de är egentligen. Ingen hets att de måste, måste, måste göra mål samtidigt som Djurgårdens anfallare kanske skulle sätta mera press på den hittills väldigt stabile målvakten. Jag trodde inte på vinst. Absolut inte, men jag gick dit ändå.

Resultatet: 2-0 till Ljungskile(!!!)

Det var skoj. Det var jätteskoj att de kunde göra mål idag. Och två stycken. I samma match. Antagligen för att det inte var samma hets. Johan Patriksson, som är den som allra mest borde gör mål, spelade inte ens idag. Dessutom släppte de inte in något mål idag heller. Alltså har LSK ett bra försvar på riktigt och målvakten Nick Noble är bra målvakt. Vääärth!

Jag har inte sagt att Djurgården spelade särskilt bra i och för sig, för de gjorde de verkligen inte. Och jag har inte sagt att domaren dömde särskilt bra, för det gjorde han verkligen inte. Han var en tönt! Men det är roligt ändå.