Höst 2012

Dagens outfit:
Tröja - Vero Moda
Kjol - Gina Tricot
Skor - Converse
Skinnjacka i handen - Vero Moda
Påse - Kappahls barnavdelning
 
Varje år när Ellos vinter- och höstkatalog dimper ner i brevlådan, det brukar vara någon gång i slutet på juli, så skriker hjärtat NEEEJ, för sådär års brukar man inte vilja höra talas om höst och absolut inte vinter. Sedan börjar man ändå bläddra lite i den och får syn på långa, rangliga kvinnor klädda i ganska tunna klänningar, boots eller pumps, ibland strumpbyxor, härliga stickade koftor och matchande mössa och halsduk. Känslan i bildrena brukar vara härligt höstiga, färgerna mustiga och man tänker att sådär vill jag gå klädd i höst. Gudars, vad mysigt det är med stickat!
 
Sedan kommer den riktiga hösten. Först lite trevande med sensommarvärme 17-18 grader sådär, alldeles för varmt för alla de där stickade plaggen man tänkte gosa runt i. Över en natt slår det sedan om och det är 5 plusgrader och frost i gräset när man sitger upp. Alldeles för kallt för en liten bomullsklänning, pumps och strumpbyxor i mustiga färger.
 
Idag har det dock varken varit det ena eller andra. Idag har varit den där mellanperioden då det fortfarande funkar att gå barbent med kort kjol, men på mornarna är det bra att svepa in sig i en sjal och ta på sig en lite tunnare jacka. Och kanske mössa bara för att det är lite mysigt. Idag mina vänner har det varit Ellos-katalogväder!

Kommentarer:

1 undefined:

jag gillar höstkläderna men jag gillar inte hösten, går det ihop? haha

Svar: Haha, ja det går väl ihop. De allra snyggaste höstkläderna har man väl just nu innan det blir riktig grå, kall, regnig och äcklig höst. :)
Leo

2 stefan:

Haha, härligt! Här har det varit rena stormen :D

Svar: Här med. Det varierar lite från timme till timme tycker jag.
Leo

3 Jonnié Jonsson:

haha ja visst va de kul, men visst sen e de lika tragiskt att han inte va nykter

Kommentera här: