"Don't worry, be happy"

 
Dagens outfit:
Armband - Bohemian Society
Sjal - H&M
Skjorta - Gina Tricot
Jacka - Vero Moda
Väska - Åhlens
Skor - Converse
 
Okej, det är inte dagens outfit men förrgårdagens. Jag är inte sådan att jag orkar fota och lägga in på bloggen varje dag. Det funkar inte oavsett om det gäller en outfit eller ett projekt eller någon maträtt. Ni skulle veta hur många foton jag har på min hårddisk som aldrig kommit längre än så ...
 
Speciellt är det svårt att orka med att blogga med den här envisa förkylningen i kroppen. Har aldrig varit med om liknande, jag brukar tillfriskna på ett par dagar. Inte gå och hosta och snörvla i veckor. När jag kommer hem på dagarna brukar jag mest decka i soffan. Ingen träning har det alltså blivit på snart två veckor. Så himla tråkigt när jag kände att jag kommit igång och tyckte det var kul. Som pricken över i har jag även lyckats smitta ner Martin. Så eftersom det är väldigt, väldigt synd om oss som inte kan träna och inte träffa folk, så måste vi unna oss något gott att äta varje dag. Haha.
 
Jag ser jätteledsen ut på bilden, men jag är bara trött. Har även märkt att så fort jag ser allvarlig ut så får jag en ledsen bekymmersrynka mellan ögonen. Det är inte alls meningen, jag är inte orolig så ofta som jag kan verka. Oftast är jag glad. Speciellt en dag som idag. Idag är det ju fredag!

Kommentera här: