Blääää

 
Vill bara tala om för alla - helst i hela världen - att det är lite synd om mig idag.
 
Igår pratade jag och kollega Sara om att ingen börjat bli sjuk än på jobbet. Inte ens de med småbarn hemma har kommit dragandes med förkylningar eller magsjukor, utan peppar peppar har de hållit det inom hemmets väggar. Men knappt hann det gå en timme innan jag liksom kände hur det brände till i halsen. Och höger ögat gjorde lite ont. Och när jag tänkte efter var jag helt tät i ena näsborren.
 
Det har inte släppt tills i dag kan jag säga. Vaknade flera gånger i natt av att det gjorde ont att svälja och huvudet känns sådär lagom bedövat. Jag gillar det inte. Inte alls. Jag blir ju liksom aldrig förkyld, det är lite min grej. Det känns blä.

Kommentarer:

1 Fröken Bella:

Sånt är så himla typiskt! Idag pratade jag med mina grannar om vilken tur vi hade med vårt hus. Inte nåt som har gått åt pipan. Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska gå sönder eller bergvärmen lägga av...

Svar: Ajaja... ja då är det bara att vänta. Hoppas det blir nåt lättåtgärdat; som att det blir stopp i avloppet i köket. ;)
Leo

2 Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson:

FÅR DU OCKSÅ ONT I ÖGAT NÄR DU ÄR SJUK!?!?!

Eller jag menar: krya på dig <3<3<3<3

Svar: JA JAG FÅR ONT I ÖGONEN!!! Vadå får du också det? Det liksom spänner hela vägen från näsan över ögonen och upp i pannan/huvudet. :(
Tacktack... kryar på mig så gott jag kan.
Leo

3 Majso:

Men stackare där :/
Hoppas du mår bättre idag,så du kan njuta av freda´n med tillhörande helg!
Bamsekramar♥♥♥

Kommentera här: