Den perfekta Lilla svarta

Vet inte hur många år jag varit på jakt efter den perfekta svarta klänningen. Den som är skön och bekväm men ändå snygg. Vardagsfin men ändå uppklädd med rätt accessoarer. Avslappnad men ändå ett plagg som framhäver ens bästa sidor. Ja, ni fattar...
Vid den här tiden för två år sedan hade jag just en sådan klänning i min ägo. Svart, trekvartsärmad omlottklänning i trikå. Helt perfekt! Hade den nästan varje dag. Jag hade ganska begränsad garderob vid den tiden... Höggravid som jag var.. Och klänningen hade jag lånat så den är dessvärre tillbakalämnad men som jag saknar den!

Det är inte så att jag inte har någon svårt klänning. Jag har flera stycken. En som har sjukt snygg halsringning men som är så tight att jag bara använder den som tröja. Under kofta. En som är näst intill helt perfekt men alldeles för kort så den går inte att ha till vardags. En som ser ut som en väldigt oversizead t-shirt vilket kan se ganska säckigt och tråkigt, jag ser lätt så rund ut om det inte går att se att jag har en ganska smal midja. Nej ... Ännu är jag inte nöjd. Jag får leta vidare. Kanske den här kandidaten som jag sprang på som hastigast på Lindex förut? Helt klart värd en provning.


Kommentera här: