En lista om tid

Detta är tydligen senaste listan, eller var för ett par dagar sedan, i bloggvärden. Vad vet jag, jag är inte den som hänger med. Jag bara gör som alla andra. Här är min lista:

För fem år sedan...
var det en ca en vecka kvar till studentbalen och två, tre veckor kvar till studenten. Vi hade just varit på klassresa i Prag. Allt var jätteroligt - och lite läskigt!
För tre år sedan... hade vi precis flyttat till Torpet och det var ju hur coolt som helst. Jag jobbade ganska mycket som lärarvikarie i 5-6:an och på fritids. Efter sommaren började jag på naturbasåret på folkhögskolan. På något sätt tänker jag mig som väldigt ung på den tiden.
För ett år sedan... pluggade jag som en galning inför tentan i matematisk struktur.
Igår... mätte jag in 140 punkter (stenmur, träd, höjdkurvor och en flaggstång) på kullen bakom kårhuset. Sen gjorde jag en karta av dem i skitprogrammet Topocad, den blev "trevlig" tyckte läraren...
Imorgon... ska jag sova ut och sedan plugga mekanik eller byggplanering. På kvällen blir det schlager! :D
Om ett år... kommer jag plugga inför tentan i vatten- och avloppsteknik, känns helt overkligt att jag ska läsa en sådan kurs men det ska jag ju. Sedan kommer jag bara ha ett år kvar...
Om tre år... är jag färdig byggingenjör och jobbar på ett trendigt arkitektkontor, där jag är med och ritar otroligt bra och snygga hus (där alla trappor är minst 1200 mm breda...) Eller så har jag verkligen ingen aning. Hur ska man någonsin kunna veta det??

Skulle även vara kul att skriva den här listan och utelämna allt som har med plugg och jobb att göra. Ska tänka på det lite sen när jag går och lägger mig.

(Har ingen aning om varför viss text blir svat och resten blå. Man kan inte betsämma färg på texten som alltid är svart. Den blir bara färgad om man, som nu, har kopierat in den från något annat ställe. Sen beror det väl på om man tar bort texten eller bara markerar och skriver över om den behåller färgen eller inte. Shit, det var jobbigt att förklara.)