Gött!

Bilden har egentligen ingenting med matchen ifråga att göra, förutom att det var Alexandar Kitic (på bilden) som tilldömdes 1-2-målet. Bilden är som vanligt stulen från bohuslaningen.se Foto Lasse Edwartz

Denna majafton har Ljungskile spelat match mot Degerfors borta. Jag var inte där således, det känns lite långt att åka till Degerfors bara såhär en måndagkväll.

Jag hade en positiv känsla inför den här matchen. Vet inte riktigt varför egentligen, det fanns ju inte så mycket som talade för att LSK skulle vinna mot tabellfyran på deras hemmaplan. Ca en halvtimme in i första halvlek var det också mycket riktigt Degerfors som tog ledningen. Det stod sig halvleken ut.

Vi lyssnade på Superextra på Sveroges radios hemsida samtidigt som vi åt så det gällde att urskilja vilken match som sändes just för tillfället. En fördel är om man vet exakt vad arenorna heter för av någon anledning är det alltid det första som sägs. "Ja och då har det blivit utjämnat här på Stora Valla... ... Ljungskile har gjort 1-1 genom Michael Thomas." Exakt så sades för övrigt, men för mig är det inte självklart att Degerfors hemmaplan heter Stora Valla. (Ja en liten parentes egentligen, kom bara att tänka på det.) Sedan följde faktiskt både 1-2 efter en målvaktstavla och 1-3 av Johan Patriksson!

Slutställningen blev 2-3 men det viktigaste var ju att de vann. Hur skönt som helst. LSK har inte vunnit sedan de slog Hammarby. Annandagpåsk. Så min positiva känsla var helt rätt.

(Tyvärr ser inte tabellen bättre ut än såhär, men vänta bara...)

 

Kommentera här: